Nemački jezik

NAŠ DRUGI JEZIK JE NEMAČKI!

Zašto nemački? To je mogućnost da otvorite nemački svet za vaše dete od malih nogu, jer naša zemlja ostvaruje visok nivo saradnje sa zemljama nemačkog govornog područija, kao što su Nemačka, Švajcarska, Austrija. Poznavanje ovog jezika vašem detetu će biti velika prednost pri konkurisanju za mnoge poslove, stipendije i strane studijske programe. Zato je sa učenjem nemačkog bolje početi što ranije, jer je to složeniji jezik i treba više vremena da se on nauči.

Zato smo osmislili specijalan program za vašu decu kako bi ih zainteresovali za spontano učenje nemačkog jezika kroz igru i druženje. Upoznaće se sa melodijom jezika, načinom izgovora, osnovnim vokabularom i frazama neophodnim u komunikaciji. Kroz kreativne radionice deca usvajaju nove reči i uče jezik bez poteškoća. Posle pohađanja “Vrapčića” vaše dete će naučiti puno novih reči na nemačkom jeziku, usvojiti fraze iz svakodnevnog govora, pričati sa dobrim izgovorom, imati širu sliku o svetu.

Časovi nemačkog u našem vrtiću održavaju se dva puta nedeljno.

image
image
image
image
Časove nemačkog drži Iva Gaica, koja dolazi iz Beča, gde je studirala i radila prvenstveno kao umetnik preko 20 godina. U svom radu radila je sa decom, kroz muzičke i pozorišne radionice. U Bečkom pozorištu vodila je dečiju dramsku sekciju.

Pogledajte šta Vaše dete dobija ako se odlučite za naš program.
Upis tokom cele godine!

Internacionalni vrtić „Vrapčići“

Radno vreme

  Ponedeljak - Petak
07:30 – 18:00

Pratite nas

Please publish modules in offcanvas position.