Engleski jezik

ENGLESKI JE NAŠ GLAVNI JEZIK!

Zašto? Više od dve milijarde ljudi na svetu govori engleski i taj broj se svakodnevno uvećava. Engleski je najdominantniji jezik diplomatije, biznisa, nauke, privrede, kompjutera i interneta. Engleski je i jezik umetnosti i kulture, filmske industrije, muzike i knjiga.

Najbolje je ako se sa učenjem počne od najranijeg uzrasta. Što ranije Vaša deca počnu sa učenjem engleskog, to će i njihovo samopuzdanje u komunikaciji jačati.

Učenje engleskog se kod nas odvija spontano. Sa decom svaki dan pričamo isključivo engleski jezik. Na engleskom komuniciramo, na engleskom se igramo, pevamo pesmice. Naše vaspitačice pokazuju deci sve o čemu pričaju. Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik. Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju, kroz istraživanje i igru omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom.

Ulaganje u učenje engleskog jezika u ranom uzrastu je nešto što bi trebalo da postane baza za dalje učenje i usavršavanje u osnovnoj i srednjoj školi i naravno tokom studija. Naša želja je da posle 2 godine provedene u Vrapčićima vaše dete govori engleski skoro kao da je raslo na engleskom govornom području, odnosno da govori kao mali Britanac ili Amerikanac istog uzrasta.

Radionice smišlja, osmišljava, izvodi i sa decom uživa Iskra Branković.

Engleski vrtić u Beogradu
Učenje engleskog u vrtiću za decu
Engleski jezik za decu u Beogradu

Pogledajte šta Vaše dete dobija ako se odlučite za naš program.
Upis tokom cele godine!

Internacionalni vrtić „Vrapčići“

Radno vreme

  Ponedeljak - Petak
07:30 – 18:00

Pratite nas

Please publish modules in offcanvas position.