MI SMO MALI GLUMCI!

Časove glume u našem vrtiću drži Đorđe Kreća.

Ovaj poznati mladi glumac diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU) Univerziteta u Beogradu, u klasi Srđana Karanovića.

Časovi glume u našem vrtiću drži Đorđe Kreća

Od zapaženih televizijskih ostvarenja tu su uloge u seriji ‘’Istine i laži’’ - Vaske, zatim ‘’Vojna akademija 5’’ - Ćira, ‘’Crveni mesec’’ - Samson Černov.

Osim na TV-u, možemo ga gledati i u pozorišnim predstavama: „Florentinski šešir” u Pozorištu „Boško Buha”, „Zojkin stan” u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP), „Antigona” (BDP).

Deca su rođeni glumci. Od ranih meseci živo vode svoje monologe i zamišljene dijaloge. Dramska grupa je prilika da se deca oslobode i da rade ono što već dobro znaju, da zaplivaju u beskrajnom moru mašte. Njeno Veličanstvo, mašta, koja inače caruje detinjstvom, posebno se razvija i dolazi do izražaja na dramskim radionicama. Na dramskim radionicama deca kroz različite uloge i dramske situacije izražavaju svoje misli i emocije, iznalaze rešenja, ostvaruju sopstvene ideje. Na taj način izgrađuju samopouzdanje, imaju osećaj da mogu ići u nepoznato, to im je novi izazov.

Časovi glume u našem vrtiću održavaju se 2 puta nedeljno.

Pogledajte šta Vaše dete dobija ako se odlučite za naš program.
Upis tokom cele godine!

Internacionalni vrtić „Vrapčići“

Radno vreme

  Ponedeljak - Petak
07:30 – 18:00

Pratite nas

Please publish modules in offcanvas position.